Veckans insedda behov – egen dator!

Det är mycket just nu så tiden för att blogga är tajt. Det största problemet är att jag inte äger en egen dator. Antingen är det datorn på jobbet och den jobbar jag ju mest på eller så är det sambons semibärbara dator hemma och just det där ”semi” är väl huvudsakligen det som hindrar. Batteriet är dåligt så man måste alltid ha med sladden och vill man då inte sitta i sovrummet och häcka hela kvällen så blir det liksom inte av. Så jag måste ju köpa mig en egen dator blir slutsatsen.

vad ska man då ha, detta är ett ständigt problem vid köp av teknikprylar tycker jag. För ett tag sedan var jag supersugen på denna HP med vridbar skärm men nu vet jag inte. Den är ju fortfarande fin och det är trevligt med touch screen och vridbar skärm men vet inte ens om den finns längre, sökar man på modellen på pricerunner exempelvis så kommer den inte ens upp.

Jag vill ha någon som är relativt lätt och liten, bra prestanda och batteritid. Jag ska dock tror jag gå runt lite i butiker och känna och klämma lite. Fråga lite och bli tipsad.

Sen är frågan om jag ska köpa över nätet elle om jag faktiskt ska köpa det i en bättre butik där man kan få bra service om den skulle paja. Om du som läser detta har något tips så mottages det tacksamt!

Uppdaterat 11:03
Nu blev jag tipsat av denna Acus Eee av snälla Jeanette Fors och den verkar onekeligen mycket trevlig!

Uppdaterat 12.56
Nu har jag bestämt mig, det blir en sån här. Som ni märker är jag snabb i mina beslut 🙂

Annonser